MAD Home
MAD emergent art center comments
Please support us and give your comments
Help ons en plaats je reacties
Pagina's: [<<] [<] [4] [5] [6] [7] [8] (9) [10] [11] [12] [13] [14] [>] [>>]
Naam Bericht
Arien Kingma

Locatie:
Eindhoven


Website bezoeken Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 30-11-2009 15:24

Erg jammer wanneer een goed, interessant en vernieuwend initiatief ten onder zou gaan. Ook typisch Eindhovens beleid, zonder al te veel oog voor kleine diamantjes, en tegelijkertijd wel overinvesteren op grootschalige projecten met lang niet altijd voldoende toegevoegde waarde.
Atelierroute Eindhoven en Regio

Locatie:
Eindhoven


Website bezoeken Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 30-11-2009 13:26

Dank aan Mad die het voor ons heeft mogelijk gemaakt de Atelierroute Eindhoven en Regio een "gezicht" te geven. Van het begin dat wij de Atelierroute hebben over genomen hebben zij ons terzijde gestaan om er een succes van te maken.Nu nog steeds zijn zij vernieuwend bezig met onze website,affiche en folder. Mad moet blijven zodat óók wij niet in de problemen komen. Mad is voor ons kunstenaars heel belangrijk in deze stad!
Stephanie Lechner

Locatie:IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 30-11-2009 13:23

MAD is één van de weinige organisaties die zich grootschalig inzet voor deze nieuwe kunststroming van Nieuwe Media Kunst/Digital art/E-art... De gemeente hoort de ontwikkeling van dit soort initiatieven te ondersteunen! Zeker als de gemeente 'Cultuur hoofdstad van Europa' zou willen worden!
Deze situatie is bijna identiek aan het vertrek van V2_ uit Den Bosch naar Rotterdam. V2_ boekt nu erg veel succes daar, wat tot veel spijt heeft geleid bij de gemeente van Den Bosch. Herhaal deze geschiedenis niet, Eindhoven!
Hoewel de specifieke details rond de intrekking van de subsidie mij onbekend zijn, betreur ik dit nieuws toch en hoop ik dat de gemeente alles nogmaals overweegt. Kijk wat MAD al bereikt heeft! Laat deze kennis niet verloren gaan!
Geert-Jan Driessen

Locatie:
Maastricht


Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; nl; rv:1.
geplaatst op 30-11-2009 13:02

Als je niet investeert in cultureel onderzoek, verzand je uiteindelijk op een doodlopend pad.
mander Liefting

Locatie:
De Fabriek


Website bezoeken Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.1
geplaatst op 30-11-2009 11:31

Tja, het is erg jammer dat het cultuurbeleid weer eens op de schop gaat. Dit is in afgelopen jaren al wel vaker gebeurd maar met minder heftig consequenties. Cultuur kost geld en dat is er ook goed aan. Dat maakt het onafhankelijk van commercie. Hopelijk gaan ze in de toekomst wat beter om met de energie die kleinere initiatieven in het culturele circuit van Eindhoven stoppen.
Het is erg jammer dat er nu een aantal kleinere stichtingen over de kop gaan, terwijl de grotere die veel meer man-kracht hebben om door deze subsidie rondes te komen er zonder kleerscheuren vanaf komen. Als je kijkt waar het budget in gaat zitten dan gaat 90% naar de grote initiatieven. Met de afronding van dat bedrag had je makkelijk iedereen kunnen honoreren die nu op 0,- staat.
Pagina's: [<<] [<] [4] [5] [6] [7] [8] (9) [10] [11] [12] [13] [14] [>] [>>]