MAD Home
MAD emergent art center comments
Please support us and give your comments
Help ons en plaats je reacties
Pagina's: [<<] [<] [1] [2] (3) [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [>] [>>]
Naam Bericht
Julie Arteconomy

Locatie:
BelgiŽ


Website bezoeken Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; nl
geplaatst op 07-12-2009 22:15

MAD Eindhoven is een voorganger in de zoektocht om technologie, economie, wetenschap en kunst met elkaar te verbinden. Ook over de grenzen heen in België zijn ze een boeiende en onmisbare partner. Zij ontwierpen nieuwe mogelijkheden en formats om die verbinding mogelijk te maken. Wij copiëerden van hen de format die COCREATIE tussen kunstenaars en bedrijfsmensen bewerkstelligt. Wij ervaarden hierbij hun grote generositeit en poging grenzen te verleggen door samen te werken. In deze moeilijke economische tijden zijn organisaties met een dergelijke doelstellingen en waarden van essentieel belang. MAD moet daarin gehonoreerd worden.
Michiel van Bakel

Locatie:
Rotterdam


Website bezoeken Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en
geplaatst op 07-12-2009 20:42

Emergency...Emergent Art: Luctor et EMERGO!
Edwin van der Heide

Locatie:IP-nr. gelogd! Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_5_8;
geplaatst op 07-12-2009 19:14

MAD heeft de afgelopen jaren op verschillende manieren samenwerkingen tussen (media)kunstenaars, het hi-tech bedrijfsleven en het hoger en universitair onderwijs geïnitieerd. Ze heeft dit gedaan in de rol van producent van mediakunst en in de rol van organisator van expert meetings, symposia, performances en exposities. MAD functioneert in die zin niet alleen als medialab maar ook als organisatie die actief een context voor de dialoog tussen kunst, techniek en wetenschap creëert. Ondanks de initiërende rol heeft MAD zich altijd bescheiden en dienstbaar opgesteld zonder haar naam op de voorgrond te plaatsen. Het zou werkelijk zonde zijn dat een gemotiveerde en kwalitatieve organisatie als MAD zijn subsidie kwijtraakt.
Peke Hofman

Locatie:
CBK Den Bosch


Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1;
geplaatst op 07-12-2009 14:11

Als Eindhoven zichzelf serieus wil profileren als een vernieuwende, creatieve stad staat dit (non)beleid dat volkomen in de weg.
Dik Hermes

Locatie:
TUE: Human-Technology Interaction


Website bezoeken Stuur een e-mail bericht IP-nr. gelogd! Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) Ap
geplaatst op 07-12-2009 10:24

Hierbij verklaar ik dat ik het zeer betreur dat de steun voor MAD is ingetrokken. Het is één van de weinige organisaties in de regio die op een serieuze manier de brug probeert te slaan tussen wetenschappers, technici, designers en kunstenaars. Zij hebben altijd actief contact met mij, universitair docent gespecialiseerd in geluidsperceptie en sound design, gezocht en gehouden. Welke andere organisatie deed dat?
Pagina's: [<<] [<] [1] [2] (3) [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [>] [>>]